BejelentésKeresztény társkereső
A Szent Szellem vonzása

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
"És monda az Úr Isten: Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzék néki segítő társat, hozzá illőt." I. Mózes 1,18.

Az oldal célja

Az oldal a karizmatikus (teljes evangéliumú) gyülekezetek tagjainak szeretne segíteni a társkeresésben. A kereszténytárskereső.5mp.eu célja a híd szerepének betöltése, aminek egyik oldalán Te állsz, kedves olvasó, másik oldalán pedig (remélhetően) a jövőbeli párod. Ne feledd, hogy a valódi híd a Szent Szellem, aki kapcsok és kötelékek által egybeszerkeszti [kol. 2,19.] Krisztus testét, aminek Te is része vagy, ha Szent Szellemmel betöltekeztél. Ezért képes elédvezetni olyan embereket, akik alkalmasak számodra segítőtársként. Az, hogy ki az igazi, neked kell kiválasztanod egy szívbéli bizonyosság által.

És monda az Úr Isten: Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzék néki segítő társat, hozzá illőt. És formált vala az Úr Isten a földből mindenféle mezei vadat, és mindenféle égi madarat, és elvivé az emberhez, hogy lássa, minek nevezze azokat; mert a mely nevet adott az ember az élő állatnak, az annak neve. És nevet ada az ember minden baromnak, az ég madarainak, és minden mezei vadnak; de az embernek hozzá illő segítő társat nem talált vala. Bocsáta tehát az Úr Isten mély álmot az emberre, és ez elaluvék. Akkor kivőn egyet annak oldalbordái közűl, és hússal tölté be annak helyét. És alkotá az Úr Isten azt az oldalbordát, a melyet kivett vala az emberből, asszonynyá, és vivé az emberhez. És monda az ember: Ez már csontomból való csont, és testemből való test: ez asszonyembernek neveztessék, mert emberből vétetett. Annakokáért elhagyja a férfiú az ő atyját és az ő anyját, és ragaszkodik feleségéhez: és lesznek egy testté. [I. Mózes 2,18.-24.]

Milyen a megfelelő társ?>>>Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!